icoon niveau
Niveau A1-A2

De cursist begrijpt eenvoudig geschreven en gesproken Nederlands zoals gebruikt in de samenleving en kan hierin communiceren. Op niveau A2 kunt u het inburgeringsexamen maken. U kunt uzelf redden in de samenleving met de taal. Met dit diploma kunt u het Nederlands Staatsburgerschap (paspoort) aanvragen!

Cursus

In vijf maanden tijd krijgt u twee maal per week les in kleine groepen. Onze gecertificeerde en ervaren NT2-taaltrainers zijn erin gespecialiseerd om de kandidaten zich snel op hun gemak te laten voelen. Ook om het beste bij de cursisten naar boven te halen. Dit komt ook door onze maximale groepsgrootte van 12 cursisten. Dus geen fabrieken bij ons, maar persoonlijk maatwerk zodat er snel resultaat geboekt kan worden. Bij deze cursussen worden er 50 lessen gegeven inclusief KNM.

icoon agenda
Cursusdata A0-A2 (regulier met grammatica)

Startdatum: Mei 2021 (Prinsenland)
Einddatum: Oktober 2022 

 

Cursusdata A1-A2 (zeer intensief)

Startdatum:
Einddatum:

icoon locatie
Locatie

Rotterdam Centrum

 

OOK IN 2021 : NT2 ENTREE INBURGERING REGULIER

In een jaar tijd vinden er 80 lessen plaats overdag of in de avond op een locatie bij u in de buurt in Rotterdam. De groepen zijn vertrouwd en de sfeer is prettig tijdens onze lessen. De kwaliteit is blijvend goed. U beschikt wel over een PC thuis. De prijs is ook erg aantrekkelijk. 

In het centrum ook een avondgroep vanaf juni 2021 op korte afstand van het Centraal Station. Deze cursus is speciaal voor werkenden en heeft in totaal 50 lessen.

Prinsenland nog 5 plaatsen beschikbaar en in het Centrum nog 2 plaatsen beschikbaar.
In Zevenkamp geen plaats meer beschikbaar 

  • Volgende groep in Zuid start 2022 in Afrikaanderwijk
  • Centrum, regulier voor werkenden in de avond juni 2021 ( A0-A2)

Vul ons contactformulier in als u vragen heeft.