icoon niveau
Niveau A1-A2

De cursist begrijpt eenvoudig geschreven en gesproken Nederlands zoals gebruikt in de samenleving en kan hierin communiceren. Op niveau A2 kunt u het inburgeringsexamen maken. U kunt uzelf redden in de samenleving met de taal. Met dit diploma kunt u het Nederlands Staatsburgerschap (paspoort) aanvragen!

Cursus

In vijf maanden tijd krijgt u twee maal per week les in kleine groepen. Onze gecertificeerde en ervaren NT2-taaltrainers zijn erin gespecialiseerd om de kandidaten zich snel op hun gemak te laten voelen. Ook om het beste bij de cursisten naar boven te halen. Dit komt ook door onze maximale groepsgrootte van 12 cursisten. Dus geen fabrieken bij ons, maar persoonlijk maatwerk zodat er snel resultaat geboekt kan worden. Bij deze cursussen worden er 50 lessen gegeven inclusief KNM.

icoon agenda
Cursusdata A0-A2 (regulier met grammatica)

Startdatum: Oktober 2020 (Prinsenland)
Einddatum: December 2021

 

Cursusdata A1-A2 (zeer intensief)

Startdatum:
Einddatum:

icoon locatie
Locatie

Rotterdam Centrum

 

OOK IN 2020 : NT2 ENTREE INBURGERING REGULIER

In een jaar tijd vinden er 80 lessen plaats overdag of in de avond op een locatie bij u in de buurt in Rotterdam. De groepen zijn vertrouwd en de sfeer is prettig tijdens onze lessen. De kwaliteit is blijvend goed. U beschikt wel over een PC thuis. De prijs is ook erg aantrekkelijk. Start oktober in Prinsenland. Februari 2021 in Rotterdam-Zuid. Dit zijn daggroepen.

In het centrum ook een avondgroep vanaf oktober 2020 op korte afstand van het Centraal Station. Deze cursus is speciaal voor werkenden en heeft in totaal 50 lessen.

Prinsenland nog 5 plaatsen beschikbaar en in het Centrum nog 2 plaatsen beschikbaar.
In Zevenkamp geen plaats meer beschikbaar 

  • Volgende groep in Zuid start In februari 2020 in Afrikaanderwijk
  • Centrum, regulier voor werkenden in de avond maart 2020 ( A0-A2)

Vul ons contactformulier in als u vragen heeft. 

Kalender 2021Kalender 2020