SUCCESVOLLE VOORBEELDEN INTEGRATIE MET WERK

NT2 Entree kan voor cursisten behulpzaam zijn in het begeleiden naar (betaald) werk. Hieronder staan leuke positieve voorbeelden waaruit blijkt dat er prachtige ontwikkelingen zijn met behulp van werkgevers die gaan voor een succesvolle integratie!

Onze cursuist Saad wordt intern voorgesteld door de medewerkster van personeelszaken: ""Een aantal maanden geleden zijn we in contact gekomen met het initiatief NT2 Entree. Deze organisatie organiseert taalcursussen en inburgeringscursussen voor nieuwkomers in Nederland. Ook zoeken zij naar bedrijven die nieuwkomers een stageplaats kunnen aanbieden om praktijkervaring op te doen met de Nederlandse taal. Wij zijn verheugd dat Saad bij ons vanaf 23 november 2016 voor een half jaar stage komt lopen voor 2 dagdelen per week (woensdag en vrijdag) bij de ICT afdeling bij Rob, Thea en Said. Hieronder stelt Saad zich aan jullie voor!

Knoop dus vooral een gesprekje met hem aan zodat hij veel ervaring opdoet met Nederlands praten. Hij spreekt al vrij goed Nederland, maar meer spreekervaring is altijd welkom!"

November 2020

Kifle krijgt betaald werk aangeboden in de Albert Heyn te Waddinxveen na een succsvolle inwerkperiode.

256